Doe mee!

Hoe kan jij meedoen?

Freelistening

Je maakt een bordje en daarop schrijf je dat je gratis luistert. Je gaat de straat op en houdt het bordje omhoog. Je voelt je een tijdje voor joker staan maar dan komt er iemand naar je toe. Die zegt ‘ik heb geen verhaal hoor maar ik ben wel nieuwsgierig waar je van bent’, of iets van die strekking. En dan leg je het uit en dan komt er meestal toch een verhaal. Daar luister je dan naar met onverdeelde aandacht en zonder oordeel, onderbrekingen of ongevraagde adviezen. Meer tips over Freelistening en info over de herkomst vind je HIER [PDF]

Je als vrijwilliger aansluiten bij onze activiteiten

Wil je weten wanneer we met een groep de straat op gaan om te luisteren zodat je mee kan? Ben jij een getrainde gespreksleider (bijvoorbeeld in de methodiek van Nederland in Dialoog, of in Circle Dialogue, Socratische gespreksvoering, Art of Hosting etc). Vind je het leuk om op een andere manier te helpen? Bijvoorbeeld bij het organiseren van een activiteit of bij het genereren van publiciteit? Sluit je dan aan bij onze facebook groep of hou deze site in de gaten. Wanneer we weer met een groepje de straat op gaan voor Freelistening of als we andere luisteractiviteiten organiseren publiceren we dat en geven we per activiteit aan hoe je kan helpen.

Je eigen activiteit

Organiseer je iets dat met luisteren te maken heeft en is dat open en gratis toegankelijk? Dan kan je een tekstje bij ons aanleveren en dan zetten we het op deze site en in de facebook groep. Je kan ook een account aanvragen voor deze site en dan kan je het er zelf op zetten. Het gaat hier om non-profit activiteiten.